Espoon Vuoden nuori yrittäjä on jaguaarimies

 

Vuoden 2023 Espoon seudun nuoreksi yrittäjäksi on valittu Jag-Finn Oy:n luotsaaja Jaakko Etholén. 

Laaja ammattitaito ja erikoisosaaminen

Jag-Finnin liikevaihto ylsi vuonna 2022 noin 1,2 miljoonaan euroon. Jaakko Etholénin lisäksi yrityksessä työskentelee puoliso Susanna Etholén sekä kymmenkunta työntekijää. Yritys on tunnettu erittäin hyvästä asiakaspalvelustaan sekä laajasta ammattitaidosta 1950-luvun museoajoneuvojen kuten myös aivan tämän päivän viimeisten täyssähkö- sekä hybridiajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Jag-Finn Oy on ainoa yksityinen avainlipputunnuksen omaava Jaguar ja Land Rover -merkkeihin erikoistunut autohuolto Suomessa.

”Yritys on tehnyt tiivistä yhteistyötä ammattikoulujen kanssa kehittääkseen alaa myös tulevaisuudessa. On hienoa, että yritys on tarjonnut mahdollisuuden oppisopimusopiskelijakoulutukseen”, toteaa valinnasta vastanneen Espoon Seudun Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja Lauri Mäki.

Asiakkaiden viihtyvyys osa palvelua

Valintaraati kiinnitti erityistä huomiota Jag-Finn Oy:n innovatiivisuuteen korjaamoalan uudistajana. Yritys on vastannut korona-ajan haasteisiin mm. luomalla asiakkailleen korjaamon yhteyteen oman etätyöpisteen, jossa asiakas voi työskennellä omassa rauhassa päivän aikana, jos asiakas tulee huoltoon kauempaa.

Asiakkaiden odotustila on sisustettu ja rakennettu viihtyisäksi vahvaan brittiläiseen henkeen. Siitä on tullut jopa kuuluisa nähtävyys. Lisäksi yritys on luonut oman joka vuotisen maksuttoman ajoneuvonäyttelyn, jossa käy vuosittain noin tuhat kävijää. Seuraava näyttely järjestetään 18.5.2024.

Yrittäjä arvostaa ja kiittää tunnustuksesta

”Olen kiitollinen ja innostunut saamastani tunnustuksesta. Yrityksen menestyksen on mahdollistanut luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Yhdessä olemme luoneet vahvaa brändikuvaa olemalla esillä alan ammattilaisten keskuudessa, sosiaalisessa mediassa sekä erinäisissä valtamedioissa”, sanoo vuoden nuori yrittäjä Jaakko Etholén.

Espoon Seudun Nuori yrittäjä -palkinto jaettiin 23.8.2023 Espoon Yrittäjien Vattukarnevaaleilla. Jaakko Etholén on ehdolla myös valtakunnallisessa Nuori yrittäjä -kilpailussa. Valtakunnallinen Nuori yrittäjä palkitaan Yrittäjäpäivillä 7.10.2023.