Huollot ja varaosat

Palvelut yksityisille ja yrityksille

Jaguar- ja Land Rover-huollot, korjaamo

Jaguar- ja Land Rover- huollot

Olemme erikoistuneet Jaguar- ja Land Rover-merkkisten autojen huolto- ja kunnostustöihin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet ja annamme niistä luotettavan kustannusarvion. Pidämme asiakkaamme ajantasalla korjausten suhteen.  Käytämme laadukkaita alkuperäisvalmistajan varaosia ja testattuja tarvikevalmistajien tuotteita. Teemme myös diagnostiikka- ja vikahakutyöt.

Kolarikorjaus- ja maalaustyöt

Kolarikorjaus- ja maalaustyöt

Korjaamme kolarin vahingoittamia ajoneuvoja asiantuntevasti. Ammattitaitoiset erikoiskorjauksiin perehtyneet asentajamme hoitavat kaikki korjaustyöt. Ajanmukainen tekniikka ja oikeat työskentelytavat takaavat viimeistellyn maalipinnan ajoneuvoihin. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa ja opastamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Tuulilasin vaihdot

Tuulilasien vaihdot

Tuulilasi on tärkeä osa autosi turvallisuutta. Vaihdamme rikkoutuneen tuulilasin uuteen. Käytämme hyväksyttyjä tuulilaseja ja laadukkaita kiinnitysmateriaaleja. Työskentelemme aina valmistajan antamien ohjeiden ja suositusten mukaan. Suojaamme työskentelyalueen ja huolehdimme, että auto luovutetaan omistajalleen siistinä ja tarkastettuna työn jälkeen.

Ilmastointihuollot

Ilmastointihuollot

Huollamme ilmastointijärjestelmiä ajoneuvovalmistajien suositusten mukaisesti. Säännöllisesti tehdyllä ilmastointihuollolla varmistetaan moottorin parempi toiminta, vaikutetaan auton polttoainekustannuksiin suotuisasti ja pidetään auto turvallisena. Koulutettu henkilökuntamme suorittaa ilmastointijärjestelmien huollot luotettavasti. 

Monimerkkikorjaamo

Monimerkkihuoltamo

Teemme kaikkien automerkkien huolto- ja kunnostustöitä. Huollamme ja korjaamme erityisosaamista vaativia klassikkoautoja ja muita erikoisautoja. Suunnittelemme korjaukset ja annamme asiakkaalle pitävän kustannusarvion töiden toteuttamisesta. Käytämme työskentelyssä alkuperäisvaraosia ja testaamiamme tarvikevalmistajien tuotteita.

Rengassäilytys

Rengassäilytys

Tarjoamme myös renkaiden kesä- ja talvisäilytyspalvelua. Säilytämme renkaat lämpimässä ja kuivassa tilassa ja tarkastamme niiden kunnon ennen seuraavaa käyttöönottoa. Näin varmistetaan, että renkaat pysyvät moitteettomassa käyttökunnossa.

Varaosat ja tarvikkeet

Meiltä löydät laajan valikoiman yleisimpiä Jaguar- ja Land Rover- varaosia. Tämän lisäksi tuomme maahan kattavasti englantilaisten autojen varaosia. Meiltä kannattaa kysellä myös klassikkoautojen varaosia.

Varaosien lisäksi myymme myös laadukkaiden tarvikevalmistajien tuotteita. Testaamme omalla korjaamollamme tuotteiden laatua ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat vaihtoehdot.

Varaosien ja tarvikkeiden toimitukset onnistuvat joustavasti ja nopeasti. Toimitamme varaosia toimivan yhteistyöverkostomme kautta koko Suomeen. Tarvittaessa saamme haasteellisimmatkin varaosat perille ripeästi lentotoimituksin. Varaosapalvelumme asiakkaita ovat  sekä yksityiset autonomistajat että autoliikkeet ja - korjaamot.

 

Tee tilaus